Co dáš za život.. .

Co dáš za život.. .

Anotace: ...jen kousek suchého humoru.....

Co dát za život?,
úsměv...ten stačí!?
Jen jak,každý se potácí,
když v teple opouští,
opouští stůl nálevny.

Kolik klopítání,tolik smíchu,
kolik pláče.....tolik boulí.
Tolik hrdinských vět a činů,
tolik lásek...promarněných nocí... .

A tu Véna povídá,
tady jsem dneska už byl!!
Jo říká Fanda,tady jsi už bl.l!!
A budu zase..ozve se...ty prase!!

Náleven zavíračka...pláč a rvačka,
to denní......život turistů .
V kraji mém...turistům říkáme gutten tag,
z náleven ven,těžké je "ja" dostávat!

Ta síla mužů posilněných,
ten smích děv ovíněných..!
"A eirro máš",zní tichý hlas,
"Ich bin heer Eirro"ozve se hromový saský bass!

No...není na hranici nuda!,
jen pláč dětí opuštěných... .
Jen stesk životů promarněných,
co dávají za pocit štěstí.. ,
jen krátce trvá...jejich život!!,
Těch mužů i děv...končí věk!!

A koho se ptát,komu spílat?,
že život je váš černá díra?!!
To je vlastně na co se ptají,
co životu dají to neznají,
oni chtějí vlastně jen brát...!
A tak stále prohrávají...........život!
Autor lamar.c, 19.07.2010
Přečteno 349x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Bíša, Divoženka1, ta.cupka., WAYWARD, zelená víla, jedam, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak nech je štastně žít
a běž je opustit..
navždy,byt naposled let
at zase pro Pepy Ti nechybi nadhled:)

21.07.2010 17:03:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí