Muška

Muška

Anotace: Mé skvělé kamarádce

v pohodlném křesle sedím
na stěně malou mušku vidím
copak ty malá uličnice
copak tu děláš nezbednice

chci ji vyhnat, bzučí
mysl mou to hrozně mučí
ať dělám co dělám
marně řešení hledám

jak ji vyhnat z bytu ven
ale co to? Byl to jen sen
a přesto tam sedí a kouká
svou tichou píseň si brouká

kamarádko nezoufej, já bych ti neublížil
nechám tě v klidu žít, noviny bych nepoužil
jen leť za svobodou, za zítřky světlými
rozumí mi, máchla křídly svými
Autor MRF, 19.07.2010
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí