Balada o kameni teoretikovi

Balada o kameni teoretikovi

Anotace: Další snůška paradoxů z mé dílny :)

Sbírka: V záblescích

Chtěl bych plakat, ale nevím jak.
Chtěl bych létat, ale nejsem drak
a navíc nemám křídla.

Chtěl bych zpívat, ale nemám hlas,
chtěl bych aspoň umět krást;
jenže dnes má všechno čidla.

Tak chtěl bych aspoň umět psát
o požitku z dobrého jídla,
jsa kámen však nemám nikdy hlad.

Nu což - aspoň to mohu pilně studovat!
Autor free.poet, 19.07.2010
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty čidla jsou děs, máš pravdu... :)

22.07.2010 10:41:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí