Zločin a trest

Zločin a trest

Anotace: ... z našich silnic a cest

Skásla mne policie bdělá

(co beze všech cirátů
od silničních pirátů
vybírá do státní kasy)

že jsem nezap´ světla, pásy.

Proč nebere mi to rozum?

(Došlo totiž k tomu
u našeho domu
při přeparkování vozu.)

Tak se to dělá.
Autor tichy.drak, 20.07.2010
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta G., Maro Deives, carodejka, 4LJFilip, CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí