Konečná

Konečná

Anotace: Nepodařená vlastní zkušenost...

Něžně rozechvělá růže ve vánku,
jen od chladivé oceli kapka krve na spánku,
chvějící se ruka tápající po žiletce v tmách,
plato prášků v utrobách,
svět se ztrácí,
odchází bolest i strach,
ještě malou chvíli,cítit vůni noci,
ještě chvíli dýchat,
než přijde ten zkrat,
kdy toužíš zůstat bez pomoci,
unavená růže,už nechvěje jí vánek,
už rozechvívá jí jen temný spánek...
Autor Little Lebovski, 20.07.2010
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: ta.cupka., Házté, labuť, Iwushak..., Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí