Cesta osudem

Cesta osudem

Anotace: jedna z probděných nocí. .

Nemysleti naň, alespoň dnes,
jen doufat, nechat se vést
tou zasmušilou cestou v dál,
kde mnoha věcí by se bál.

Na své činy zapomenouti,
v lepší osud doufati?
To nelze jest,
toť čeká krutý trest.

Osud ti přichystán dávno již
i zradí tě tvá skrýš.
Neunikneš cesty své,
jestliže nezahyneš.

Však bojovat ty musíš teď,
své hříchy zpravit hleď.
Čiň tak, jak činit máš
pak správné cesty dohledáš..
Autor Iwushak..., 20.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 2
Poslední tipující: Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí