Myslím

Myslím

Anotace: ...takový zvláštní pokus o cosi

Myšlenka jak stromu spadaný list
Kde je? Kam zmizela nyní?
Kdo ze ztráty své mne viní?
Nikdo si životem či smrtí není jist.

Pusto..
..prázdno.

Temnota..
..osamění.

Myšlení, bolestivé je?
Ba ne, myslet přestávám.
Pocit nevědomosti zebe, hřeje.
V nicotě prázdna zůstávám.

Proč?
Anebo proto?
Nevím.
Jen pusto.

Nevědět je sladké a hořké zároveň.
Pachuť stesku na jazyku cítíš?
Pád, znovu další hry úroveň.
Nemyslím, už ne, vidíš?

Nesměla.
Polibek.
Nic?
Nevinná.

Končím myšlení, jen bolest koná.
Zavírám oči, temno mne pohltí.
V životě nejsem já, je jenom ona.
Mé sny jsou pouhé pohnutí.
Autor Moniska, 20.07.2010
Přečteno 187x
Tipy 1
Poslední tipující: jarmil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí