Na cestě

Na cestě

Anotace: .....

Na cestě
Na cestě po písku bosa
Na kapotě za soumraku
Dojedu za tebou i skrz hradbu mraků
Dřív něž padne první rosa
V rozechvělém objetí červánků
V zajetí tmavého hvozdu bez vánku
Stále jdu směrem k tobě
Snad dojdu dřív než budeš ležet v rově
Než usteleš si mezi nebem a zemí
Chci tě vidět jeden dotyk vše v nebe změní
Na to myslím teď na cestě buší
Na tvé oči a tvou duši
Tak počkej ještě chvíli můj milý
Co koluješ mi v žilách až naříznu si tepny
A krev vyteče co pak stane se?
Poslední kapka mi tě ze srdce odnese?
Autor MorrisonJim, 20.07.2010
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: bloumej očima, CULIKATÁ, Sweet KiWi, Do Ga
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ne, neodnese

20.07.2010 20:07:00 | Lilien

nádherné, hřejivé, prostě moc dobrá věc toto :) a v závěru, běhá mráz po zádech:)

20.07.2010 19:21:00 | Peaceter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí