Modrý kamínek

Modrý kamínek

Anotace: a dál? a dál už nic . . .

Utíkám já zbaběle
od všech našich vzpomínek.
Utíkám já zbaběle
na krku se mi houpe modrý kamínek.

Utíkám já rychle pryč
od všech našich známých míst.
Utíkám já rychle pryč
a ty si tady klidně křič.

Kamínek se houpe dál,
já však nikam neběhám.
Skončila jsem všechno zlé
a zapomněla na vše tvé.

Teď už mě nic nezachrání
ani modrý kámen neochrání.
Kamínek se houpal dál,
když si na mě zavolal

Tvé dlaně jsem ucítila.
Zář však všechno prosvítila.
Všechno už je náhle pryč.
Ty si tady klidně křič !!!
Autor Vittoria, 20.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Anjesis, carodejka, Mbonita, CULIKATÁ, Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

24.07.2010 20:03:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí