Inspirace

Inspirace

Anotace: Je to můj pohled na insipraci, která někdy hodně dlouho nepřichází a někdy je jí až příliš.

Tak abstraktní a přitom tak konkrétní pojem,
záleží na tom, jak ho kdo pojme.
Přichází, když mám z něčeho dobrý dojem,
když mě něco rozzlobí, nakopne či dojme.
Pro někoho polibek múzy, někdo ji hledá,
někdy přichází sama.
Když si chce hrát, chytit se nedá.
Je to fascinující dáma.
Ona je ta, která ti ruku vede,
která ti hlásky našeptává,
která tě hravě svede,
ale nerada se vdává.
Inspirace velmi žádaná,
ve světě opravdu žádoucí,
ale je vždy free, není zadaná.
Nechce žádného z tisíce mužů po ní prahnoucích.
Ona je vždy svá, nevyzpytatelná.
Nenalákáš ji, ona bez pozvání přichází.
Je dravá a nepolapitelná.
Jen obdiv a údiv ji doprovází.
Autor Lucy, 20.07.2010
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Dygi, CULIKATÁ, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí