Konec

Konec

Anotace: Další lyrické dílko!

Za války i za svobody,lidé rozdílní se zdají,
jenže svátky nepohody svá tajemství mají.
Jak ta polní louka rozdílní jsou lidé,
a pak dítě kouká,jaký svět mu zbyde.
Vždyť pro něj nakonec nic tu nenecháme,
ono dítě štěstěny,samo potom vládne.
Vládne světu našemu i království jejich.
Lidi nechce na Zemi,má moc mocích zlých.
Nakonec se rozhodlo všechny vyhubiti,
vyvolalo anděla na pomoc a bití.
A tak hoří naše Zem,na věky už bude,
až plameny dozáří,nic zde pak nezbude.
Autor Mania Dardeville, 02.01.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Začátek dobrý, ale na konci ti ujel verš i rým... a ten konec je na mě až mic revoluční...

17.01.2006 13:47:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí