Slunce si vzalo stříbrnou paruku

Slunce si vzalo stříbrnou paruku

Anotace: Maškarníí :)

Slunce si vzalo stříbrnou paruku
a na hvězdném bále
hraje si na Měsíc
Vyjdeme do ulic - vezmi mne za ruku
a v tanečním sále
plném zlatých svic
protančíme celou noc
....
Měsíc zas ukrytý v slunečním hávu
na dně vína utápí
po hvězdách svůj žal
V tomhle ani nočním ani denním stavu
se mé srdce trápí
že se plamen lásky nerozžal
a navždy už bude samo...
Autor Chašmodský, 21.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 9
Poslední tipující: Špáďa, Psavec, labuť, Mbonita, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí