Pamlsek

Pamlsek

Anotace: Je první sousto nejlepší? Nebo to druhé? A co to poslední?

Tělo napružené, vyprahlé, hlásí stopstav

...probuď se, procitni, životu se postav

ruce brní, žaludek hladem zmírá

v hlavě namísto myšlenek černá díra


a jen vášní a chutí plná náruč

jak vybrat tu správnou mozku poruč

den po dni žijem vedle sebe a jak je všeobecně známo

ochutnávat okolo je přísně zakázáno


nezdráhám se toho okolního celibátu

když jsi se mnou necítím žádnou ztrátu

jen ráno s tvým odchodem mihne se na čele malá vráska

polibek polykám a přesto už hladovím, je to láska?
Autor Reason, 21.07.2010
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: šuměnka, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to nenasytnost /se tak trochu domnívám/

ale to vcelku není rozhodně tak negativní šrám

spíš náruživost dá se říct. A ta jest drahokam...

usmála jsem se - za to dík!!

22.07.2010 07:42:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí