-nikdy jsem neměla štěstí na čtyřlístky-

-nikdy jsem neměla štěstí na čtyřlístky-

Anotace: Opravdu jsem nikdy nenašla žádný čtyřlístek i když jsem se snažila...holt, to štěstí pořád chybí...

-nikdy jsem neměla štěstí
na čtyřlístky-

umlč tiché slzy
ať oněmí
děsí mě
ty jejich vyčítavé hlásky

kradou mi sny
s pomocí reality
s bolestí
marností touhy

nutí mě
toužit po lásce
které se bojím

-možná právě proto
jsem nikdy neměla
to pravé štěstí

na štěstí-
Autor rry-cussete, 21.07.2010
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: pamp_elka, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí