Tvrdohlavá

Tvrdohlavá

Anotace: Mladá a tvrdohlavá. Kombinace k zbláznění

nebuď hloupá, nebuď mezek.
stačí jen, když tě osvobodím z těch přezek
osedlej svou nespoutanos a přezky zahoď
však bude to v pohodě a veget nahoď

s nespoutaností jde vše lépe
a radost, bude tu hnedle
když nebudeš hlavou zeď prorážet
budu na tebe hodný, nebudu tě odrážet

Zkus si perspektivu ptačí
a svět bude hned jinačí
veřmi a naslouchej maličká
bude z tebe velká jednička

Tak si opraš kolena a vstaň
já podám ti mou dlaň
stačí otevřít ústa a říct prosím
pomůžu ti, možná moudrost tvou nosím
Autor MRF, 21.07.2010
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Surya, Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí