Nářek (do) tmy

Nářek (do) tmy

Anotace: ***

Vzal jsi mi vše co jsem měl rád
Vzal a nenechal, ne nenechal se prát
Tys mě nenechal se prát za vše…

Je jen málo co zbylo a i to asi
A i to co mám trháš na kusy
I to málo trháš při své hře.

Tak ber, dávám, je to jen další díl
Tak ber nechci, aby ani jediný zbyl
Dej ať ten poslední díl zbytek smaže

Zbude jen prázdno, prázdný velký nic
Nezbude nic ani poslední nádech plic
A to prázdno, to nic vyzvednou mé paže

Jen proto abys viděl své velké dílo
Své dílo, nebo to co zněj zbylo
A co zbylo se do jámy háže

Přikrej, To, temnou zeminou. Chci tlít
Rozpadnout se pro tvou zábavu a klid
Jenom pro zábavu, jenom pro tebe Bože
Autor Edmond Kadad, 21.07.2010
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist, Wildcat, Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí