Kde jsi...

Kde jsi...

Anotace: když chybí někdo...

Sbírka: Srdeční záležitosti

Z okna hledíc do noční krásy,
jen přítomnost Tvá mi v ní chybí,
ptám se měsíce,kde jsi asi,
možná Tě vidí,tak co kdyby...

Kdybys ho viděl měsíci,
místo mě mu prosím šeptej,
světlem ho pohlaď po líci,
kdy se zas vrátí se mi zeptej...

Kdepak se touláš,tak dlouho tu nejsi,
noc bez Tebe na kráse ztrácí,
volám Tě mlčky -lásko kde jsi?!
Jen vzpomínky mi Tě vrací...

Stýská se mi...
Autor Vanilková Ninja, 21.07.2010
Přečteno 308x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, Kozoroh 1, Psavec, Sweet KiWi, Xebeche, Jiná, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Měsíc odpoví-stýskání je bolavé
ráno milého větřík přivane:))

22.07.2010 05:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí