Neví

Neví

Anotace: nevím

Závoj noci se odhrnul
a bol a žal již není
vítá Tě jiskra světla
co před Tebou se nebrání
a bereš si ten kousek smíchu
bereš si jej na chvilku
a do tmy se zas těšíš
je to Tvá skrýš?
snílku
tak zůstaň přeci na sluníčku
vychutnávej tu chviličku
vždyť přijde opět
louže bláta
co paty Ti pokreslí
a řekneš
chci mít slunce
proč je ta ztráta
a zase žal a bol Tě těší
co vlastně hledáš
tady
zde?
na zemi
co má podle Tebe
mít zde kořeny
bol i žal je u každého
na chviličku
tak nebraň se a obejmi
tu jiskřičku
co dává naději když se k zemi padá
ruku vztáhni k ní
a měj svět ráda...
Autor Quigleika, 22.07.2010
Přečteno 337x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Gabrielle, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, šuměnka, hašlerka, 6thSun, Psavec, malá slečna, Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to je přesně to moudro
co jsem si potřebovala přečíst...
díky

23.07.2010 09:09:00 | šuměnka

...za ST

22.07.2010 11:09:00 | WAYWARD

Moc,moc krásná.

22.07.2010 09:21:00 | CULIKATÁ

jo,je to tak:-)

22.07.2010 07:53:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí