Jarmark pocitů

Jarmark pocitů

Anotace: ............

Když ze střech padá kapka deště,
jak náchové knoflíky,
mnoho lidí křičí ještě

Obout si zimu,
upalovat v nedohled,
vyhnout se stínu,
utéct dál splínu

Vášnivě mrazivá čokoláda,
nevšednost dnům dodává,
jako ponurá a deštivá kolonáda,
kde hrdost a pýcha se prodává

Kupců tam je dost,
já mezi ně však nepatřím,
raději si projdu ten bezesný most

Když hrdost křičí na nebe,
je hned celé škaredé
a z ráje našich myšlenek,
čerpá si to nejlepší,
a my jsme hned o poznání chytřejší
Autor PoeziGirl, 22.07.2010
Přečteno 295x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Gabrielle, Bíša, labuť, Psavec, malá slečna, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí