Na rozpálený plechový střeše

Na rozpálený plechový střeše

Anotace: ...

Nechtěl jsi mě
a já se přilepila
jak poslední cigaretka na spodní ret
Máš úzký úsměv
a ostrý lícní kosti
tak nějak mě to přitáhlo
Stydím se říct
že mě to rajcuje
jak poezie od Cohena

Teď jsi rád

Zítra to možná bude všechno jinak
zas popíjíš u velkýho stolu
na klíně blonďatý holky

A vítr křičí ve sklenici

Maluju bříšky prstů
Polykám bubliny z pěny
Duha je modrá
Milujeme se

Na rozpálený plechový střeše

Dvě kočky hladový
je jim jedno že se díváš

Snídáme spolu zbytky hostií
opíjíme se mešním vínem
a přitom všem pevně věříme
že láska ještě existuje

Dotýkej se mých vlasů
a budu vrnět jako ta hladová kočka
Nechám si tvé ruce
a budu je přikládat na nahé tělo

A vítr křičí
Milujeme se
Autor Koprtinka, 22.07.2010
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: JardaCH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahoj lásko, zdravím tě ze svého já, zdravím a pozdravuji a jednou se stavím, výhledově

08.09.2010 19:53:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí