Hořící oblohou

Hořící oblohou

Anotace: ...

Hořící oblohou letíme spolu
na dece utkané z úlomků komety
Držím tě za ruku - koukáme dolu
že jsme tu byli dávno už před lety
Byli jsme spolu už
když kometa letěla naposled
a zasela do noci kouzelnou tuž
Od chvíle co se svět
z nicoty zrodil -
od chvíle prvních lidských vět
kdy pergamen promluvil
byli jsem oba dva
jedním horkým tělem -
i když byla Doba ledová...
Autor Chašmodský, 22.07.2010
Přečteno 209x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí