Pavučina

Pavučina

Anotace: jen srdce ruší harmonii láskyplným tlukotem

Sbírka: 2010 Snění?

Ticho
čas uvízl v pavučině
postříbřené kapkami rosy

Ticho
touha unikla chtíči
však ne napořád

Ticho
samota kraluje
hřeje a plápolá

Ticho
hoří hlasivky, prázdná duše
srdce zalité láskou až po okraj

Ticho
jen srdce ruší harmonii
láskyplným tlukotem
Autor Satha, 22.07.2010
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí