Ty

Ty

Anotace: "pro něj"

Sbírka: 2010 Snění?

Dotyky vychladly
však stále po nich toužím
Polibky zeslábly
však smutku ještě nesloužím

Tvá slova stékají po mé kůži
chladí roztoužené tělo
Tvé myšlenky s mými sny se druží
krásné vzpomínky na to, jak se tělo chvělo

Oči patřící Tobě nedají mi spát
ústa šeptajíc pár slov bez významu
Tak ráda bych chtěla s tebou ve stínu pouze stát
snad na věčnost / či alespoň na čas s tebou zůstanu
Autor Satha, 22.07.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí