Když se chodí

Když se chodí

Anotace: ...mezi hvězdami...nebo s partnerem/partnerkou :)

Chůze mezi hvězdami
je poutí hvězdářů
zkoumajících krásu
nočního nebe
jako když dva,
kteří se mají rádi
zkoumají potají
intimní místa toho druhého
a často se svlékají očima
také ve tmě
a také spolu chodí
na procházky zamilovaných
. . .
a pohlazené duši je
hned uvnitř lépe
. .
a radost ze vzrušení
jde zatěžko popsat
slovy
.
myslím, že to
ani nelze
Autor Tomáš Přidal, 22.07.2010
Přečteno 226x
Tipy 6
Poslední tipující: Quigleika, Jiná
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo hezké

23.07.2010 09:55:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí