musí to skončit

musí to skončit

Anotace: sere mě všechno

všechno kolem mě mi na mozek leze
a se mnou se to do prdele veze
seou mě lidi sere mě svět
irutujeme mě málo slov i spousty vět
už seru i taky sám sebe
sere mě země sere mě i nebe
sere mě prostě všechno kolem
proč musím bejt kurva takovým volem
Autor ostuda lidstva, 22.07.2010
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, Niky88, humus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně kam se na tebe serou beatníci...

23.07.2010 05:12:00 | Fenceless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí