A S O C I A C E = srážka s Blbcem

A S O C I A C E = srážka s Blbcem

Anotace: bez komentáře

asociální pohled
na řešený problém
je pohled špatný
***
přirovnání člověka,
který má místo mozku gumu,
a bez domluvy
napadne člověka druhého
je tomu dobrým příkladem
mluvícím za všechny
***
tak vyhněte se raději blbci
nebo dostanete po palici
***
a on nepocítí žádné soucítění
nepocítí lítost
protože myšlenky
se trochu zbrzdily
***
a srážka s blbcem
je tak trochu neštěstím
***
i když vy ho
neodsuzujete,
on na vás
vidí všechno špatně
***
v těch lepších
(možná! lepších)
případech, vám do
hlavy bude servírovat
omáčky bez chuti
co nedávají logiku
nebo se nehodí k
"normální" konverzaci
***
a to byste nevěřili
kolik lidí
mezi námi takových je
**
i když na první pohled
to samozřejmě nepoznáte
*
ale nechci děsit
Autor Tomáš Přidal, 22.07.2010
Přečteno 257x
Tipy 6
Poslední tipující: Judita, Quigleika, Fenceless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí