Kouzelný bazén

Kouzelný bazén

Anotace: Na chalupě u kamaráda nás napadlo :-)Karel a Jaromír by nás asi hnal kyticí plnou bodláků :-)

Nad hladinou nad bazénem
sype dědek pytlík s chlorem
syp se ty má chemie
ať si bába užije

Sypu,sypu do vodičky
sypu,sypu si z lahvičky
sviť měsíčku sviť
budu mít já brzy klid

Ráno brzo bába vstala
plavky v uzel zavázala
jdu si dědku k bazénu
koupel sobě dopřeju

Ach nechoď,nechoď do bazénu
zůstaň doma bábo věru
já měl zlý ten noci sen
nechoď bábo,k vodě ven

Nemá bába,nemá stání
ku bazénu už uhání
do vody jí cosi nutí
snad chlor bába neucítí

První nožku namočila
ta se jí hned rozmočila
a tak po staré dívčině
zbyl jen flek na hladině

Vyvaluje sudy zdola
svolal všechny hola,hola
a nad topolem podél skal
dědek vdovec zajásal....:-)
Autor warčelák, 22.07.2010
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasr. romantik, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Copak Karel a Jaromír, ti jsou shovívaví, ale Erben by tě asi kopl! :o)) Ale mně se to líbí jako nápad!

22.07.2010 21:56:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí