Snít

Snít

Anotace: (naivní)

Sbírka: 2010 Snění?

Snít
v představách létat
jako pouťový balónek

Snít
jako prvosenka vzkvétat
zkrášlovat lásky záhonek

Snít
hrát si se vzpomínkami
na schovávanou

Snít
nalézat jen ty se světlými chvilkami
které hřát nepřestanou

Snít
a probouzet se, nevěřit vlastním očím
třeba to nebyl sen - třeba ne
Autor Satha, 23.07.2010
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí