Měl jsem rád

Měl jsem rád

Anotace: a mám rád pořád:-)

Měla jsi dětské oči, hvězdičko blýskavá,
když v pokoji číslo dvacetšest
zasnila ses jako Hádíth váhavá
a já viděl i náhrobní kámen
v tvých očích kvést.
Co je to láska, něžný květ?
Rozvine,zavoní, takovej už je svět.
Okolo ní já budu chodit po špičkách
i když toreador se nesmí bát.
Nesmí se bát, ale může mít strach,
že ztratí přátelství na ntou.
Teď klaunova zpověď je jen tvou.
Plač si a hned se směj.
Mlčky si,lásko, se mnou povídej.
Autor Vjeršotepec, 23.07.2010
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ona ví
je v tom řečeno mužsky vše

ST

24.07.2010 21:18:00 | Mbonita

Tak nevím, ale myslím, že se v ní dá najít víc, než tam je psáno... i meziřádky mluví...
Moc se mi líbí!

24.07.2010 00:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí