JEŠTĚ...

JEŠTĚ...

Anotace: opakování není jen matka moudrosti...

Sbírka: Srdeční záležitosti

Ještě chvíli tu prosím se mnou buď,
když už si Amor vybral mou hruď,
ve změti sladkých minut lapená,
jsem,když vidím Tvá nahá ramena...

Ještě se na mě dívej,smíš,
já to miluju a Ty to víš.
Bloudíš po mě zrakem jak po obraze,
já zatím hledám stopy po odvaze...

Ještě ten prostor mezi námi,
tma přeplněná polibkami,
co létají vzduchem sem a tam,
"ten prostor zmenši" zašeptám...

Ještě mě chceš a já to vím,
"a já Tebe též" vždy odpovím.
Skoro na dosah se tady máme,
však půlnoc na věži čas poláme...

Ještě mě hladíš,než se ztratíme,
očima,blízkostí,v krátké vteřině.
"Mou vzdušnou pusu si chyť ještě,
dnes je s příchutí nočního deště..."

Ještě než spánek přemůže Tě,
mou rukou vánek obejme Tě,
a do Tvých snů pošle krátký vzkaz,
že zítra čekám Tě tady zas...
Autor Vanilková Ninja, 24.07.2010
Přečteno 304x
Tipy 23
Poslední tipující: Dreamer, synanceia, Jiná, jedam, Radek.oslov.Šafárik, bobi bobie, Mbonita, malá slečna, CULIKATÁ, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo jiný by to nenapsal líp než ty. Nádhera.

14.08.2010 09:26:00 | synanceia

pěkně napsane ST

30.07.2010 11:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

díky Marci,Ty umíš dát srdíčkovou injekci .-)

24.07.2010 10:57:00 | Vanilková Ninja

Dáši-básnička je přímo kouzelná;))
Anděl Ti přijde každý den
aby chránil Tvůj sen
vzlétli jste spolu do oblak
kde není žádný tmavý mrak:)).

24.07.2010 10:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí