Kankán..

Kankán..

Anotace: .. tanec

Na vode tancujú kankán
zlatisté lúče
ja sa k nim tak ako šarkan
spustím, má účel

skok v šipke do vody z výšky
medzi ne prudký
neviem, či smú bazilišky
za dobré skutky

odmenení štedro byť a
kochať sa v tanci
pojali najradšej by ťa
v hravej razancii

tam medzi seba sa jašiť
som nočná mora
stáročný prach raz vyprášiť
z krídel netvora

čo sa sám po nociach túla
vesmírmi bez hviezd..
- napokon ho uhranula
´ronde de jambe´
zlatých neviest
Autor Petbab, 24.07.2010
Přečteno 272x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Jiná, jedam, hašlerka, Mbonita, labuť, carodejka, CULIKATÁ, Linzerka, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, úplně jsem to viděla před očima.

24.07.2010 12:01:00 | carodejka

Pěkná..

24.07.2010 10:34:00 | Linzerka

St..

24.07.2010 10:23:00 | Květka Š.

Tvá taneční dílka mě rozhýbala, slyším její rytmus a je mi super

24.07.2010 09:47:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí