kráčíme dál - nicméně..

kráčíme dál - nicméně..

Anotace: někdy to je docela na pytel..

Ráno je tu, dnešek jen připomíná tmu, je ticho
čekám na zitřek, slova se v myšlenkách rodí
lítáme v úvahách, sedíme u stolu hledajíc okamžik
vnímáme podstatu rovnováhy, věříme v moudrost

kolikrát se sny ještě v krvavé lázni hloupých utopí
znovu vstáváme a dál perpétum ze svých ideálú stavíme
kde se v nás síla bere, odkud ideály přichází
je to víra v sebe, v nás, v sílu přání

víc nezbývá, víc nezústavá po zneuctění nás námi
den se dál svou cestou ubírá, má slova ticho chápe
významúm zlomú jsem porozuměl, avšak jejich čas mě zaskočil
věřím intuici, vesmíru, mají svúj řád, ... jen tak v cíli budem dřív
Autor Valemart, 24.07.2010
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí