Nevoláš

Nevoláš

Anotace: ... ... ... nakonec zavolal :)

Sbírka: On

Sedím na louce, za zády mám les,
podemnou se rozkládá malá ves.

Čekám, aš mi zavoláš.

Slyším tlukot kladiv a hravý štěkot psí,
všemožné zvuky rozléhají se tou vsí.

Telefon mlčí. Asi něco máš...

Slunce zapadá za hory, už skoro nepálí,
stejně mizí moje naděje a srdce žárlí.

Kladiva dozněla, psi už neštěkají,
a mně dlouhé minuty se zdají.

Přemýšlím, co asi děláš:
Koupeš se, večeříš nebo kredit nemáš?

Usnul jsi nebo s jinou spíš?
Stýská se mi... vždyť to víš.
Autor K.k.k.Kajluška, 24.07.2010
Přečteno 271x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Iv, wendy.poezie, danav, stravla, J's .., CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí