JAK POZNAT SVĚTLO/Ze ŽENY/.....

JAK POZNAT SVĚTLO/Ze ŽENY/.....

Anotace: jak,jak,jak,Tak

Pátrám po paměti
kde cítím ten dech
co lásko nermoutí
rozestřený břeh

Jen v každém dalším vzdechu
slova se rozmnoží
jen stanou z prachu
když se rozloží

na co je mlčení
když nemá tušení
jenom to chvění
jenom vzrušení

Jen když svoje přání
v pocitu utopím
je dobrý znamení
Do srdce uložím

Počítám ty okamžiky
něco mně tiše řeklo
odpluly ty mraky
jak poznat světlo
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.07.2010
Přečteno 281x
Tipy 22
Poslední tipující: isisleo, Juraj Hrom, Krahujec, Sweet KiWi, PIPSQUEAK, labuť, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

-st

27.07.2010 02:00:00 | Juraj Hrom

Krásná...*:)

25.07.2010 09:26:00 | PIPSQUEAK

ze světel stroboskopů
bolí oči
z žen se mi hlava točí
co si mám počít?

ST

24.07.2010 13:46:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí