Jance

Jance

Anotace: ... z hloubi svého srdce, DĚKUJI ...

"Čistá duše", řekla mi má kamarádka,
"já v ní vidím Zlo a ty si myslíš, že ho miluje".
Ať je to, jak má být. Jdu dál, nechala jsem otevřená vrátka.
Už nemám sílu, už jsem neskutečně unavená. "Žertuješ?"
Ne, myslím to vážně. Život je kolotoč a chůze vratká.
Ať teď někdo jiný nese tu tíž a do radosti notuje.
Nápojem lahodným je čistá voda, z chleba mi nejvíc chutná patka.
A moje srdce si samo sobě zpívá a samo sobě žaluje.
Autor Inge, 24.07.2010
Přečteno 235x
Tipy 10
Poslední tipující: Doradan, Paulín, stravla, CULIKATÁ, Květka Š., Flamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí