ještě není správný čas...

ještě není správný čas...

Těším se na to
až svítání
mě zahalí
do svého roucha
až barva havraní
odezní
až někdo pochválí
chvilku poslední
až se rozezní
hlas
který bude zvláštní
až se rorezní
a bude v mém srdci zas
až dostane se i do mých básní
půjdu do všeho naplno
až na doraz
...
ale teď počkej ještě chvíli
ještě není
ten správnej čas
...
Autor TedelyBear, 24.07.2010
Přečteno 260x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Casssidy, Monicckaa, Veronika.P, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždycky je správný...

04.10.2010 07:07:00 | enigman

Dobré..St.

24.07.2010 18:16:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí