odpolední tajemství...

odpolední tajemství...

Anotace: p.s.t. to se neříká

Den se zpozdil, do noci je mílí lán
když se zasním, ležíš v pelíšku
Ten obraz je rúží chrám
Mám přání ... být o pár dnú stár

Hudba hladí vzpomínky s Tvou podobou
Pár slz se rozhodlo být mou suitou
Slunce bdí v kraji za horou
miluji doteky odpolední siestou

Obloha se kamsi ztratila
Chybí mi Tvé teplo pod dekou
Po větru posílám touhu odvěkou
Tys tulákovou Nadějí s tváří usmátou
Autor Valemart, 24.07.2010
Přečteno 259x
Tipy 5
Poslední tipující: labuť, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

24.07.2010 20:16:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí