Dnes v noci tě zabiju…

Dnes v noci tě zabiju…

Anotace: pro někoho kdo si tohle zaslouží....

Skrze tvé oči čepel nože
Bolest kolem a krve moře
Pak udělám z tvé lebky skalp
A s novým hárem světu zdar
Až budeš celý vykuchaný ležet
Tvé srdce nechám ještě bežet
Než odevzdám jej synům ohně
To všechno bude bolet víc než hodně
Pak vyšplhám na hradby Vyšehradu
Nemůžu být za tebou pozadu
Když už čekáš mě na dně pekla
Láska naše byla až moc pěkná
Autor MorrisonJim, 24.07.2010
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, bloumej očima
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi borec a zasloužíš si ST!

13.09.2010 20:10:00 | Corsica

Jesi nejsi úplný magor, tak je ta báseň fakt hodně dobrá :D

24.07.2010 22:13:00 | kaCZenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí