O sobě

O sobě

Anotace: ...osobně...

Sbírka: Mé já

Spím, ukřižován
na perutích snění
nikdy s tebou, nikdy sám
uvadlý v zapomnění.

Křik, z okolí
slyším a zdá se mi
že už tak nebolí
žít život na zemi.

Vím, nachytán
za vinu z objetí
nikdy s jinou, nikdy sám
bez slova v souvětí.

Splín, z mlčení
olizuje kůži
při návratu z léčení
jak chovat by se měli muži.

Tím, poznamenán
a poslušnost hlásím
nikdy sebou, nikdy sám
zbraň bez nábojů tasím.

Mráz, v červenci
maluje ornamenty
podobné milence, podobné milenci
z milosti spojení ve rty.
Autor Tom XVI, 25.07.2010
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Maro Deives, CULIKATÁ, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné,hezky jsem si početla:)

25.07.2010 10:14:00 | CULIKATÁ

Krásné je snění, nad něj nic hezčího není.

25.07.2010 00:20:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí