Jako by mávnutím proutku

Jako by mávnutím proutku

Anotace: ...

Všechny ty ztracené sny
ty dny,
s hlavou v oblacích
všechny ty chvíle co poztrácíš
jako by mávnutím proutku
se změní vítr na kohoutku
a netušíš, kam poletíš
kam letět by jsi měl
bojíš se, abys rozumněl
tomu, kdo rozum měl
a plácáš se v blátě
v nekonečné ztrátě
nad rozumem...

Všechny ty překrásné sny
ty dny
s hlavou v oblacích
kdy životem se potácíš
jako by mávnutím proutku
vyhraješ milostnou sportku
a všemu už rozumíš
Autor Hmota, 25.07.2010
Přečteno 258x
Tipy 10
Poslední tipující: Antares, jvacl, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ, umělec2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, proč by ne...

25.07.2010 03:22:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí