ZNENADÁNÍ DÁ SE DO HLEDANÍ

ZNENADÁNÍ DÁ SE DO HLEDANÍ

Anotace: až příliš rozverné

Viděl stín,jen se brání
šaty skrývalo co jeho není
to co se tak chvělo
to asi smutné tělo
co chtělo
probudit ten stín

Nenáviděl rozpaky
opožděné vlaky
cestujících z viny
nehledá,ale zabloudí
hledá krásné stíny

Kolébá se vlna za vlnou
to asi s příští samotou
jak tony kytar,tony z hor
táhnou mraky za obzor
ruší tvoje plány

Nepřestává bouře běsní
jsou v těle jako vězni
čas co teskní
a jen si odezní
jak varhany

v každém dalším okamžiku
je jen středem zániku
je jen lovcem objetí
to jen láska dosvědčí
jak to slunce zapadá
pak to tak dopadá

Myšlenky si plavou v kole
na hoře i dole
potom ale znenadání
dá se zase do hledání
dá se se do hledání
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.07.2010
Přečteno 288x
Tipy 20
Poslední tipující: Juraj Hrom, Krahujec, carodejka, PIPSQUEAK, Mbonita, WAYWARD, Květka Š., CULIKATÁ, l'âme, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hej, a skrotiť myšlienky býva umenie
-st

27.07.2010 01:59:00 | Juraj Hrom

Moc hezká, kdo hledá ten najde.))

26.07.2010 14:04:00 | carodejka

Krásná...*:)

26.07.2010 08:46:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí