Obyčej

Obyčej

Anotace: Je důležité uvědomit si, co je pro nás v životě podstatné!

Maličký kamínek
nejlepším dárkem je mi
a v nitru vzpomínek
navždy zůstane mi.

Stejně jak ty chvíle,
jež trávíme spolu sami,
když jen usměješ se mile
a nic víc neřekneš mi.

Přec dobře vím
na co myslíš!
Dotekem svým
mě utěšíš.

Víc nemusím chtít,
než tyto drobné věci
a do svítání bdít
přes nitro noci.
Autor Anura, 25.07.2010
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Lady Elleana, Zasr. romantik, Arthur Bimbaud, RešHeNúnHe, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí