17.7.10

17.7.10

Anotace: ...

akt
velký let mi to pověděl
motýl přeletěl
z jedné strany na druhou
ač chtěl či nechtěl
vzal na sebe příliš moc

zvedl mi hlavu
odkryl oblohu
houpající dav
v hudbě

moment kdy jsem v ní byl
si dobře pamatuji
ale to je všechno...
Autor tukiy, 25.07.2010
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí