Antidepresiva

Antidepresiva

Anotace: ...založeno na skutečných událostech

Antidepresiva

Když se tělo noří do klidu
Má duše křičí v okovech
Mé myšlenky jasně hoří v plamenech

Neschopen duševního rozletu
Odrovnán svými léky
Zvolna padám na dno společnosti
Realita se hroutí pod vlivem

Za klid platím vysokou cenou
Netečností
Má mysl byla vysílena
Ale čistá

Dokud nevzal jsem ty prášky
Ten sladký nektar bohů

Jen občas vzpomenu si jaké to bylo dřív
Když svět přede mnou byl nahý
Neschopen žádné lži

Tehdy zatoužím po restartu

Jen někdy mi z očí sklouzne páska
A já pohlédnu do nitra hlavní pušek
Sám sebe jsem zabil
Poslal před popravčí četu
Když jsem svoji mysl uspal
V touze po klidu

Jak hloupý se sobě teď zdám
Před smrtí uchránil jsem se smrtí
Když léky den co den kolují mi v žilách

Místo pravdy beru si jed

Nic necítím
Akceptuji svět
Tak, jak se mi prezentuje
Pryč je má prozíravost
Nezbylo mi nic

Jen občasná bolest
Když páska sklouzne z očí
Autor Jesper, 26.07.2010
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí