Snění

Snění

Anotace: ..............

Oči mám zavřené v saténu položen.
Mysl je v klidu, nemyslím na nic.
V náruči své se necítím ohrožen.
Nastává snění, jenž nemívá hranic.

Nádech se vlídně s výdechem střídá.
Údery srdce v rytmu pozvolném zní.
Tělo své pohyby pokorně hlídá.
Přichází volný pád a člověk sní.

Obrazů chaos v hlavě se rozvíří.
Fantazie dokořán dveře otevřela.
Myšlenky do koutů vědomí zamíří.
Naděje v krásný sen se rozhořela.

Stávám se divákem sám ve svém sále.
Film co se promítá se tak skutečný zdá.
Další den znovu projekce probíhá dále.
Pocity různé na konci každý z nás má.

Že procitnu před koncem často se stává.
Ještě nechci se probudit, chci konec znát.
Hned další noc mi naději dává.
Ráno se probudím a sám sebe začnu se ptát.
Autor James Libustka, 26.07.2010
Přečteno 300x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Niky88, Bíša, Divoženka1, Quigleika, J.U. Ray, stravla, UCET KE ZRUSENI, PPetrushka, Maro Deives, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že by joga nebo marjánka?
přesto se mi líbí
ST

27.07.2010 16:33:00 | stravla

Až jsem se zasnil...supermariotip...

27.07.2010 16:20:00 | UCET KE ZRUSENI

:) moc hezká

27.07.2010 12:16:00 | PPetrushka

Moc se mi líbí,také ráda sním své filmy:))

26.07.2010 11:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí