Dear

Dear

Anotace: ....

Nevěřím snům, nevěřím řečím, nevěřím v lásku, nevěřím v štěstí.
Nevěřím ničemu,co kolem se děje, nevěřím úsměvům, jsou to plané naděje.
Falešná hra, falešné city, falešní lidé...ještě,že jsi tu TY..
Ty mi rozumíš, ty mě máš rád, nikdy si nehraješ na rádoby kamaráda.
Držíš mě nad vodou, i když chce to dost sil, jsem pořád pod ní, dno je můj častý cíl.
Jsi na tomto světě jediný, kdo mě posouvá dál a nenechá topit ve vzpomínkách. Rýpat se v minulosti, plakat nad přítomností, připomínáš, co čeká mě v budoucnosti.
Za to tě ráda mám a jsem šťastná, že tě znám.
Autor LuLuS, 26.07.2010
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí