Nebásníř básníkovi

Nebásníř básníkovi

Anotace: Věnováno, ona ví komu.

jedna básnická duše mě pobavila
cosi zvláštního mě odvětila
prý píše jen úlomky pouhé
však nemusí to být básně dlouhé
v ní jsou skryty emoce hluboké
píše a umí, básničky divoké
nechybí ji skromnost
básním vložila svou věrnost
vlasy v culík nosí
její kůžička se rosí
kapkami umu, přesně to co se líbí
má to šmrnc, nic tomu nechybí
smekám před tebou imaginární klobouk
a stavím ti pomyslný vítězný oblouk
Autor MRF, 26.07.2010
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: Gudula, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jéé-Ty brepto,Ty breptáš jako Culík:)).Jenomže mnohem,mnohem lépe:)).

26.07.2010 19:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí