Represe duše

Represe duše

Anotace: poslušnost nade vše....bla bla bla.

Sbírka: Všechna špína světa

Jako s páskou přes oči
potácíš se životem,
nevidíš dopředu,
bohužel však tušíš
stejnost svojí cesty.

Se špunty v uších
potácíš se životem,
nesylšíš ptačí zpěv,
jen konstantně z podvědomí
řev továrních strojů.

Se srdcem v kleci
potácíš se životem,
není ti dovoleno
rajské plody okusit.
Nescházej z cesty!

S myšlenkami svázanými
drátem ostnatým
nemáš šanci se vzbouřit,
hořká pachuť represe.
Poslušnost nade vše.
Autor Andy Darcness, 27.07.2010
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí