Za štěstím?

Za štěstím?

Skrze clonu nenávisti
na svět kolem pohlížet
lidi jsou prohnilý, plný závisti
ženou se za ničím stále vpřed.
Miliardy prázdných životů,
každý den je stejný
pojedou si pořád tu svou notu
pak konec, hlína a červi.
Autor Andy Darcness, 27.07.2010
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel, taková je dnešní společnost... co s tím?

27.07.2010 09:55:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí