Galerijní svět

Galerijní svět

Anotace: Je všude (:

Slzy smáčí v talíři
Duši oprašuje a ruce kříží
Občas se směje,občas křičí

Ve víru tance,ve víru harmoniky
Ve stylovém hrnku plném latte
Prsty si hrají těsně nad rtem

Přes horký vzduch
Fungují větrníky a mhd
Pár kapek vosku na nahé dlaně

Heřmankový květ za uchem
Čilý galerijní svět
Hořkosladká chuť
Jednou ji chytit a odeplout..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 27.07.2010
Přečteno 231x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, její alter ego, Radek.oslov.Šafárik, Zefi, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná...

27.07.2010 15:08:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí